Wat kost dat?

Vele doula’s bepalen hun tarief op basis van kennis en ervaring. Omdat ik de verloskundige kennis heb en ook de kraamverzorgendenkennis, heb ik veel te bieden. Ik kan en mag het niet gebruiken want ik begeleid niet-medisch, maar ik heb de kennis wel. Het gaat dus vooral om de ervaring van omgaan met verschillende situaties, artsen, vroedvrouwen/verloskundigen… Echter wil ik dit ook doen om vrouwen en hun partners te helpen. Ik wil graag dat dit voor iedereen haalbaar is. Ik doe dit vanuit mijn hart. Daarom heb ik mijn tarief vastgelegd op 650 euro.

MAAR…

Momenteel ben ik nog in opleiding! Ik zoek nog 3 stagegezinnen.

Dit wil zeggen dat ik de begeleiding aanbied tegen een sterk gereduceerd tarief. Wees er snel bij, want als ‘eerste’ krijg je ook het meeste korting. Dit is omdat ik natuurlijk ook meer ervaring krijg als doula als ik een begeleiding heb gedaan.

Tarieven stagegezinnen:

+ Stagegezin 1: 150 euro => inmiddels is de plek voor het eerste stagegezin bezet.

+ Stagegezin 2: 300 euro

+ Stagegezin 3: 500 euro

Dit zijn de tarieven voor de hele begeleiding, van het eerste gesprek in de zwangerschap tot het laatste gesprek in de kraamtijd.  Wil je specifiek weten wat je krijgt voor dit bedrag? Kijk dan even op de pagina “Wat krijg je?”.

Graag wil ik jullie er op attent maken dat dit bedrag exclusief kilometervergoeding (€0,19 per kilometer) en eventuele andere kosten is (denk aan parkeerkosten in de buurt of bij het ziekenhuis).

Zijn de kosten een drempel voor je? Ook hier kunnen we samen over in gesprek gaan en een oplossing vinden.