Voor wie?

Eigenlijk is een doula er voor iedereen. Je mag het jezelf gunnen, deze continue begeleiding. De geboorte van jullie kindje kan je maar één keer doen, het kan niet overnieuw. Laten we er samen voor zorgen dat jullie hier met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Het is een ervaring die niet enkel jullie, maar ook jullie kindje, voor altijd zullen meedragen.

Of je nu thuis wil bevallen of in het ziekenhuis, het maakt niet uit. Zolang jullie je maar goed blijven voelen bij wat er allemaal gebeurt rondom je en dat je beslissingen kan blijven nemen vanuit je eigen kracht en gevoel. Dan zullen jullie er positief op kunnen terugkijken.

Vertaling afbeelding: “Een positieve geboorte is er in vele vormen: een effectieve epidurale (ruggenprik), een geweldige watergeboorte (badbevalling) of een geplande, kalme keizersnede. Maar het is altijd bepaald door de moeder. Niet door haar arts/verloskundige, zus of beste vriend(in).”

Een doula is altijd zonder oordeel. Het is jullie bevalling. Ik kan jullie informatie geven, maar het blijft altijd aan jullie wat je er mee gaat doen. En dat respecteer ik.

Laat het ook duidelijk zijn, ondanks dat op deze website vaak “jullie” staat, het kan gebeuren dat je er alleen voor staat. Ook dan kan ik er absoluut zijn voor je! Schroom AUB niet om contact met me op te nemen!